19 Mayıs 2010 Çarşamba

ANKA koleksiyonu ilk foto çekimi


AlevZeynep bugün ANKA koleksiyonlarının ilk foto çekimini gerçekleştirdiler. Foto çekimine AlevZeynep ve mankenimiz Lady M katıldı. Oldukça keyifli geçen 5 saatin ardından, bir dolu fotoğraf üzerinden birlikte oturduk, seçtik, üzerine konuştuk. Sabahlara kadar sürmedi ama gece yarısına kadar üzerinde farklı açılımlar düşündük:) Çok çalıştık ve çok eğlendik. İlk çekim için tamamlamamız gereken detaylar var, bunlar üzerinde keşfe çıktık. 

ANKA koleksiyonu, kısa kısa... Bir sonraki çekim yerimiz, bizim de çok sevdiğimiz bir üniversitemizin, keşfettiğimiz ama belki sizler için yeni olacak, kampüs alanında gerçekleşecek. Sizlere bu heyecanlı ve tılsımlı aksiyonunun yer ve saatini sonra duyuracağız. Lütfen bizimle kalın.


Rahat, salaş, modern, etnik, çok fonksiyonlu, farklı bağlama ve kullanım şekilleriyle, farklı görsellerde, bir ürün aslında çok ürün (hatta fotoğrafta görülen denim jarse ile hazırlanmış ANKA Şalvar Tulum'un 6 farklı giyim şekli var, hatta daha fazlası ama bunu siz onunla tanışınca keşfedin istiyoruz). Yaşayan giysilere inanıyoruz. ANKA'yı 16 yaşına bastığı ilk günden itibaren kızlarımız giymeye hak kazanır ve hayatı boyunca her yaşta ANKA'dan vazgeçemez olur. ANKA standart/tek beden hazırlanır, beden ölçüsü farklı, geniş bir aralığı içine alır, hamileleri bu tek beden mutlu eder. Büyük beden için ekstra beden çalışmalarımız vardır. Koleksiyonun renk ve desen alternatifleri mevcuttur.


ANKA erkeği, hayatı farklı, en çok da cömert algıladığı için beklentilerini yüksek tutar. Ona özel hazırlanmış hissi veren koleksiyon ürünleri ile kendini mutlu hisseder. İnce detayları ve özel seçilmiş kumaşları ile ANKA, rahat ve farklı formları içine alan bir erkek koleksiyonudur.


ANKA, hem bayan hem erkek giyiminde bir serüven olarak başlar, seni içine alır ve ne o senden, ne sen ondan vazgeçebilirsin.


Biz AlevZeynep olarak ANKA serüvenine yola çıkıyoruz, niyetimiz herkes bize katılsın ve olabildiğince bizlerle iç içe maceralara birlikte yola çıkılsın. Biz sizin bize katılmanızı canı gönülden istiyoruz.


Koleksiyon hakkında detay almak, sipariş vermek için lütfen bize ulaşın.

Zeynep Deniz
537 704 55 30
zeynepdeniz91@hotmail.com


F. Alev Bilge
532 293 10 16
alevbilge@gmail.com

Sevgilerimizle.

4 yorum:

  1. Herşey oldukça keyifli, rahatlığın yanı sıra özgün...Böylesine etnik aynı zamanda modern bir görüntü kişide "seçicilik" yaratacağına inanıyorum.. İstendiği zaman feminen, yeri geldiğinde sportif ve şık..tasarımlarınızın devamını görmek dileğiyle..ayrıca iyi çekimler dilerim :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederiz sevgili oceania:) bizi takip edip, fikirlerini paylaşmanı çok isteriz.

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı uğurlu olsun...nasıl benim mailboxuma düştünüz bilmiyorum ama iyi ki düştünüz...sitenizde çok ama çok keyif aldım. Sizin enerjiniz ve heyecanınız, yaratıcılığınız fışkırıyor buradan. Takip etmeye devam ediyorum.
    Yeşim

    YanıtlaSil
  4. Yeşim merhaba,
    "enerji, heyecan, yaratıcılık"
    tam da hedeflediğimiz sayfanın özellikleri...bunları hissettirebildiysek ne mutlu bize ! Dahası için bizi takip etmeye devam et lütfen ve sevgiyle kal...
    AlevZeynep

    YanıtlaSil